Modele unghii iarna 2018

O postare distribuită de Маникюр (@manicure_and_lookbook) PE Mar 17, 2018 à 11:14 PDT citește și: modele de Unghii de Crăciun: 20 de idei pentru sfârșitul anului 2018 aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate. Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. Dar, Dacă sunteți deja saturer de “lucirile” clasice, cum ar fi Roșu, Bej și bordo, avem mai multe idei în CEEA CE privește nuanțele de adăugat în Colecția de Unghii pentru iarna lui 2018. Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider. Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista.

O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!. Îndrăznește să ieși puțin DIN Zona ta de confort atunci Când Vine vorba de modelele de Unghii pentru toamna – iarna 2018-2019. Noile tendințe sunt diferite de tot ce știam pana acum. Joacă-te cu imaginația ta, Cu forme și Culori, și Vezi PANA unde potï Merge! În Lumea Artei unghiilor, tendințele nu se schimbă Atât de repede și radical ca în machiaj, de exemplu, Dar Principalele direcții pentru iarna lui 2018 pot fi deja identificate. O postare distribuită de UNISTELLA TREND NAIL/유니스텔라 _ 네일 (@unistella_kr) PE Oct 4, 2018 à 11:37 PDT daca adorati nemuritoarea TEHNICA ombre, atunci este timpul sa o aplicati si PE unghiile voastre. Manichiura ombre va fi una extrem de sollicitata in anul 2018, important este sa interrupteur diff corect nuantele si atunci cu siguranta va deveni una DIN preferatele DVS. Se poartă verdele. Unghiile verzi cu aplicații strălucitoare se pot asorta cu succes la o ținută Roșie, Neagră sau Aurie. O postare distribuită de ❈ ⋆ ✦ (@sagittariusnails) PE Oct 21, 2018 à 6:08 PDT tot felul de Geometrie PE Unghii, Marmura cu sclipici, cristale mari – aceasta este cea mai la Moda manichiura a anului 2018! Si, de asemenea, Pictura Artistica, “Folia” si, bineinteles, 3D “Ochi de pisica” – in 2018 aceasta se afla in topul listei cu tendinte in Materie de manichiura. Incantator, nu-i ASA? Anul Nou aduce cu el Noi tendinte, si acest lucru se aplica nu numai la imbracaminte, coafuri sau machiaj, ci si la manichiura. Ce forma de Unghii va fi la Moda in anul urmator? Ce culoare a ojei va fi relevanta? Si cum ramane cu designul unghiilor? AM studiat cu Atentie tendintele DIN 2018 si am ales cele mai cool idei de manichiura pentru DVS., Care merita sa le incercati chiar acum! Citește și: modele de Unghii Negre în tendințe în 2018 Manichiura albastru va fi iarasi foarte actuala in sezonul Care Vine.

Acest lucru II datoram Institutului Pantone, Care a plasat nuanta albastra in primele Zece Culori ALE sezonului urmator. O nuanta albastra saturata este CEEA de ce aveti nevoie in anul 2018. În același timp, pentru a prefigura Noul Sezon, Moda culorilor pentru Unghii în iarna 2018 incluent, obligatoriu “, culoarile albastru proaspăt, Roz saturat și Roz pastel.