Modele dormitoare moderne

Colectia: Modern. culoare: NUC. Material: PAL melaminat. Va asteptam cu Drag in showroom-urile din Incinta HOME & DESIGN MALL pentru a va alege dortoirs orul potrivit dintr-o Gama varianta de modele si culori! Atenție: Confirmarea comenzii se face după încasarea sumei aferente tranzactiei, Cu mențiine ca pentru Plata Online rezervarea se face in momentul efectuarii platii, iar pentru Plata cu ordin de Plata rezervarea se face in momentul reflectării sumei in contul vânzătorului. Cumpărătorul își Asuma riscul de a pierde disponibilitatea produsului daca optează pentru Plata prin ordin de plată. Simplitatea formelor întâlnește funcționalitatea designului. Cum ar putea sa nu iti Placa Mélis dortoirs ou Alberto? Designul sau UNIC, ce imbina Perfect liniile minimaliste moderne, il face sa se incadreze parfait dans atmosfera dortoirs Tau. Cum ar putea sa nu iti Placa mobila… Dortoir ou Practic și moderne, ce inspiră Stare de bine. Mobila dortoirs ou Alexia se va potrivi parfait en dortoir orul Tau, fiind o imbinare Perfecta a utilului cu placutul. Mobila dortoirs ou Alexia se va potrivi…

Site-ul deltastudio.ro este Proprietatea DELTASTUDIO SRL, CUI RO13547221, Bucuresti. Acest document stabileste Termenii si Conditiile in care puteti utiliza site-ul www.deltastudio.ro, numit Generique in continuare si “site-ul”. Courriel de contact: marketing@deltastudio.ro. Accesul si utilizarea site-ului se face Sub Autoritatea acestor reguli, in Termenii si Conditiile stipulent de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicite acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele Care decurg DIN acceptarea acestora. Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia Indica in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de Primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de Primire PE factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Ai un discount de 15% la comenzile in valoare de peste €1000, iar la comenzile mai mari de €5000 ai o reducere de 25%. Termenul de livrare depinde de disponibilitatea physique a produsului.

Informatia despre STOC este vizibila in pagina fiecarui produs si se actualizeaza périodique. Statusul poate fi afisat in variantele prezentate mai jos: 10,8. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va sollicita sa autorizeze Plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile Care au aceasta faciliter. Mobila dortoirs ou IRIS ofera caminului Tau un stil energizant, tineresc si Practic. Setul este SCPUOM DIN Pat cu tablie tapitata Bej, DULAP si noptiere, si se incadreaza Perfect stilului moderne, minimaliste, fiind chiar un mobilier de Lux. Mobila dortoirs ou IRIS ofera caminului… 3,4. Delta Studio poate Publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii pratiate de catre acesta sau de catre oricare Alt tert cu care Delta Studio are incheiate contrat de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.